Read Sakset by Laura Lindstedt Free Online


Ebook Sakset by Laura Lindstedt read! Book Title: Sakset
The author of the book: Laura Lindstedt
Edition: Teos
Date of issue: 2007
ISBN: No data
ISBN 13: No data
City - Country: No data
Loaded: 2876 times
Reader ratings: 4.5
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 1.23 MB

Read full description of the books:Yksinelävä nainen adoptoi pienen tytön Kiinasta. Pitkien hakuprosessien ja huolellisten valmisteluiden jälkeen nainen matkustaa hakemaan lapsen ja vie hänet kotiinsa. Suuret odotukset ja halu rakastaa osoittautuvat kuitenkin pian riittämättömiksi lapsen mykän katseen edessä. Mitä jos lapsi ei tulekaan syliin, jos äiti ja lapsi pelkäävät molemmat toisiaan? Mitä jos hyvät aikeet eivät riitä?

Laura Lindstedt kirjoittaa esikoisromaanissaan rohkeasti naisen halusta rakastaa lastaan ehdoitta. Sakset kuvaa pelottavan tarkasti ja arvostelematta asioita, joista ei puhuta ääneen: lapsen ja vanhemman välistä etäisyyttä, äärimmilleen kasvavaa epäonnistumisen pelkoa ja äidin mielen järkkymistä.

Sakset on järisyttävä romaani unelmasta ja todellisuudesta, joita ei saa sanoilla taltutettua. Naisen omasta elämästään laatima käsikirjoitus joutuu ensimmäistä kertaa toisen katseen lävistämäksi ja kyseenalaistamaksi. Myös naisen muistot omasta lapsuudesta kiertyvät kerrontaan. Menneisyys reväytetään auki, eikä asioiden kaunistelulle ole tilaa.

Lindstedtin taiturimainen kerronta yllättää ja koskettaa. Aistillinen kieli ja kuvailu liikuttavat tarinaa, joka avaa näkymän syvälle äidin mieleen ja kohtaamattomuuden
kipeyteen.


Download Sakset PDF Sakset PDF
Download Sakset ERUB Sakset PDF
Download Sakset DOC Sakset PDF
Download Sakset TXT Sakset PDFRead information about the author

Ebook Sakset read Online! Laura Lindstedt was born in Kajaani, Finland.
Her debut novel, Sakset (2007), was nominated for Finland's most prestigious literary award, the Finlandia Prize. Her second novel from 2015, Oneiron, received both the Finlandia Prize and the Toisinkoinen Prize, along with several nominations.


Reviews of the Sakset


HARRISON

The phone number must be written to protect against robots

JACOB

Best in Books

MEGAN

Not impressed

EVAN

Book will go one time.

HARRIET

Time flew unnoticed.
Add a comment
Download EBOOK Sakset by Laura Lindstedt Online free

PDF: sakset.pdf Sakset PDF
ERUB: sakset.epub Sakset ERUB
DOC: sakset.doc Sakset DOC
TXT: sakset.txt Sakset TXT