Read Színjáték by Cora Carmack Free Online


Ebook Színjáték by Cora Carmack read! Book Title: Színjáték
The author of the book: Cora Carmack
Edition: Content 2 Connect
Date of issue: November 2013
ISBN: No data
ISBN 13: No data
City - Country: No data
Loaded: 2265 times
Reader ratings: 4.3
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 441 KB

Read full description of the books:Mackenzie „Max” Millernek van egy problémája. A szülei meglepetésként váratlanul meglátogatják, és ha meglátják festett haját, a tetoválásait és a piercingjeit, talán még ki is tagadják a lányukat. És ami ennél is rosszabb, arra számítanak, hogy a barátja egy rendes, kedves fiú, nem pedig egy Mace nevű, tetovált nyakú srác, aki egy bandában zenél. A hazugságok hálója kis híján megfojtja Maxet, ám ekkor találkozik Cade-del.

Cade azért költözött Philadelphiába, hogy színész legyen, és maga mögött hagyja a problémáit Texasban. Eddig azonban a problémáktól nem sikerült megszabadulnia, a színpadra pedig nem sok alkalommal jutott fel. Amikor Max megszólítja egy kávézóban, és azzal az őrült ötlettel áll elő, hogy játssza el a barátja szerepét… Cade beleegyezik.

Az alakítása azonban túl jól sikerül, ezért arra kényszerülnek, hogy tovább folytassák a játékot. Minél hosszabb ideig színlelik a kapcsolatot, annál valóságosabbá válik.

Cora Carmack egy huszonegynehány éves író, aki huszonegynehány évesekről ír. Sok mindennel foglalkozott már életében. Volt unalmas munkája (pl. egy hipermarketben), izgalmas munkája (pl. színházban), stresszes állása (pl. tanárként) és álommunkája (pl. az írás). Imádja a színházat, az utazást és bármit, ami megnevetteti. Szereti a szereplőit a lehető legképtelenebb helyzetekbe hozni, és miközben segít rajtuk, megpróbálja őket összeboronálni valakivel. Hiszen a kétbalkezes embereknek is szükségük van szerelemre…


Download Színjáték PDF Színjáték PDF
Download Színjáték ERUB Színjáték PDF
Download Színjáték DOC Színjáték PDF
Download Színjáték TXT Színjáték PDFRead information about the author

Ebook Színjáték read Online! Cora Carmack is a twenty-something writer who likes to write about twenty-something characters. She's done a multitude of things in her life-- boring jobs (like working retail), Fun jobs (like working in a theatre), stressful jobs (like teaching), and dream jobs (like writing). She enjoys placing her characters in the most awkward situations possible, and then trying to help them get a boyfriend out of it. Awkward people need love, too. She is the New York Times and USA Today bestselling author of the Losing It series.

***Please note: I am rarely on goodreads, so if you're trying to get a hold of me, the best places to find me are Twitter, Facebook, my blog, Instagram, and via email (coracarmack(at)gmail(dot)com).


Reviews of the Színjáték


ISAAC

Why do I need to specify a phone number?

MOHAMMED

You can, and you should read it.

MOLLIE

One breath reads!

HARRY

Why do they ask for a phone?

AVA

Pozitivnenko, but naпve to the ugly.
Add a comment
Download EBOOK Színjáték by Cora Carmack Online free

PDF: sznjtk.pdf Színjáték PDF
ERUB: sznjtk.epub Színjáték ERUB
DOC: sznjtk.doc Színjáték DOC
TXT: sznjtk.txt Színjáték TXT